Zeeland op z’n best

Wij hebben een week in Strand 12 gezeten en wat hebben wij genoten. Het huis is modern landelijk ingericht met een beetje een beach uitstraling. De villa straalt luxe uit. Bij aankomst lag een fles wijn, koffiecups van Nespresso en een doucheset van Rituals klaar. Dat is nog eens een goede start van de vakantie.

De bedden zijn heerlijk. De tuin is voorzien van alle luxe: grote marmeren tafel met veel stoelen. Goede parasol. Grote trampoline.

Het park heeft een goede uistraling en de omgeving is echt Zeeland op z’n best. Faciliteiten van het park zijn minimaal maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd met de luxe in het huis en de fantastische omgeving

2 gedachten over “Zeeland op z’n best”

 1. Wij hebben een week in Strand 12 gezeten en wat hebben wij genoten. Het huis is modern landelijk ingericht met een beetje een beach uitstraling. De villa straalt luxe uit. Bij aankomst lag een fles wijn, koffiecups van Nespresso en een doucheset van Rituals klaar. Dat is nog eens een goede start van de vakantie.

  De bedden zijn heerlijk. De tuin is voorzien van alle luxe: grote marmeren tafel met veel stoelen. Goede parasol. Grote trampoline.

  Het park heeft een goede uistraling en de omgeving is echt Zeeland op z’n best. Faciliteiten van het park zijn minimaal maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd met de luxe in het huis en de fantastische omgeving

 2. 8 januari 2018.

  Afgelopen weekend heerlijk het weekend verbleven in het vakantiehuis Strand 12, wat een heerlijk huis! Bij aankomst de bedjes voor iedereen opgemaakt, luxe!!
  We waren met een groot gezelschap maar voor iedereen genoeg ruimte, alles is in meervouw aanwezig! Het huis is mooi schoon, modern en goed ingericht.
  De omgeving is gezellig, de kids hebben lekker gezwommen in het zwembad en ’s ochtends een kleine wandeling naar de Plus voor lekkere verse broodjes!
  Echt een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *